Usein kysytyt kysymykset - Happi
Tarkasta, tarjoaako sinun työnantajasi Happi-palvelun työntekijöille
Etsi työnantajasi

Usein kysytyt kysymykset

Palvelun perusidea on helposti lähestyttävän terapia-avun saattaminen työntekijöiden käyttöön tuloksellisesti, kustannustehokkaasti ja käyttäjän ehdoilla.

Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, voit ottaa meihin helposti yhteyttä alla olevasta linkistä.

Meillä on jo käytössä laaja työterveyspalvelu. Onko tämä päällekkäinen sen kanssa?

Työterveys on lakisääteinen palvelu, johon terveysjätit usein myyvät erilaisia lisäpalveluita. Lisäpalveluiden laatu, saatavuus ja kustannukset eivät usein ole odotuksien mukaisia. Suurimmalla osalla asiakkaistamme on jo perustyöterveyssopimusta kattavampi työterveys, mutta ovat päätyneet hankkimaan mielen hyvinvointipalvelut meiltä, juurikin ylläolevien asioiden takia.

Mitään työterveyspalveluita ei yleensä tarvitse irtisanoa, koska ne ovat käyttöperusteisia. Tarjoamalla Happi vaihtoehtoisena tapana työntekijöille, huomaat tyytyväisyyden kasvavan ja kokonaiskustannusten laskevan.

Haluan hankkia palvelun yrityksemme käyttöön, miten toimin?

Ota meihin yhteyttä tämän sivun kautta, niin lähetämme teille sopimusluonnoksen (2 sivua) ja käymme sen puhelimitse, Teamsilla tai paikan päällä läpi. Sen jälkeen sovimme miten Happi-palvelu tuodaan työntekijöiden tietoon, minkä jälkeen käyttö voi alkaa kunkin työntekijän osalta sitä mukaa, kun he kohtaavat työtä haittaavia haasteita työ- ja yksityiselämässä.

Olen työntekijä ja haluaisin palvelun työpaikallemme, miten toimin?

Vinkkaa työnantajasi meille, niin olemme työsuhde-eduista tai HR:ään yhteydessä ja kerromme palvelun hyödyistä! Vaihtoehtoisesti, voit itsenäisesti tutustua sovellukseen, ja hoito-ohjelman aloituksen yhteydessä valita työnantajasi, jolloin otamme yhteyttä työnantajaasi, ja pyydämme heiltä maksusitoumuksen yksittäiseen hoito-ohjelmaan.

Miten pystyn seuraaman palvelun tuloksia?

Hoito-ohjelmien tuloksia seurataan tarkasti, ja raportoimme eri hoito-ohjelmien alku- ja loppukartoituksen yhteydessä tehtävien arvioiden avulla tulokset työnantajlle.

Yksi palvelulupauksistamme on yksityisyys. Raportoimme käyttömäärät ja hoito-ohjelmien tulokset laskutuksen yhteydessä, mutta palvelun käyttäneitä työntekijöitä ei yksilöidä. Varmistamme kuitenkin jokaisen työntekijän oikeuden käyttää palvelua, ja tarvittaessa varmentaa ne myös työnantajalle jälkikäteen.

Haluatko tietää lisää henkilöstön hyvinvoinnista ja sen edistämisestä?

Tai soita meille suoraan 045 783 82429