Ammattilaisille - Happi
Tarkasta, tarjoaako sinun työnantajasi Happi-palvelun työntekijöille
Etsi työnantajasi

Liity mukaan edistämään työhyvinvointia modernilla tavalla.

Etsimme Happi-palveluun jatkuvasti uusia ammattilaisia (psykologit, psykoterapeutit, lyhytterapeutit, psykiatrit), koska kattavampi valikoima eri osa-alueiden asiantuntijoita on palvelunlaatua parantava asia.

Palveluun liittyminen terapeuttina on tällä hetkellä mahdollista vain ammatinharjoittajana. Liittyminen ei sido mihinkään ja sovimme jokaisen kanssa erikseen, mitä Helppejä haluat olla tuottamassa ja kuinka monta asiakasta haluat ottaa.

Palveluun pääsemikseksi edellytämme terapeuttiprofiilin täyttämistä ja sen jälkeen ammatinharjoittajasopimuksen hyväksymistä. Maksamme reilun tulonjakomallin mukaisesti.

Happi-terapeuttina sinulla ei mene aikaa kirjauksiin tai terapioiden suunnitteluun: virallisia kirjauksia ei tehdä ja hoito-ohjelmat on suunniteltu aikaa säästäen etukäteen.

Aloita lataamalla sovellus! Katso ohjeet alta.

1. Lataa Happi-sovellus

2. Liity terapeuttina palveluun.

3. Saat rekisteröitymisen jälkeen sähköpostin. Klikkaa linkistä, josta pääset täyttämään terapeuttiprofiilin.

4. Kun Happitiimi on vahvistanut profiilisi, käy valitsemiesi Helppien koulutukset ja hyväksy ammatinharjoittajasopimus.

5. Tämän jälkeen voit alkaa ottamaan vastaan asiakkaita osaamisprofiilin mukaisesti, ilman sitoumusta

Kumppaneille

Etsimme mukaan myös kumppaneita, jotka haluavat tuottaa joko uusia Helppejä eli hoito-ohjelmia. Kumppaneilta edellytämme joko valmista materiaalia jonka voi uudelleentuottaa Happi-konseptiin sopivaksi, tai vaihtoehtoisesti vahvaa substanssiosaamista tietystä aihepiiristä.

Sisältökumppaneiden lisäksi etsimme markkinointiyhteistöitä, joiden kanssa voimme levittää työsuhdeterapian ilosanomaa mahdollisimman laajalle. Jos olet aktiivinen sosiaalisessa mediassa, sinulla on oma suosittu blogi tai haluaisit alkaa tuottamaan yhteistyösisältöjä kanssamme, ole yhteydessä oheisella lomakkeella. Vastaamme päivän sisällä.

Avoimet paikat

Alla on avoimet paikat muille kuin mielen hyvinvoinnin ammattilaisille. Hae rohkeasti, etsimme niin kokeneita ammattilaisia kuin myös nuoria ja oppishaluisia tulevaisuuden tähtiä!

Account Manager

Haemme myynnillistä Account Manageria kasvutiimiimme

MINKÄLAISTA PERSOONAA HAEMME?
Sinua motivoi halu auttaa asiakasta ja loistatkin asiakaskohtaamisissa. Vahvuutesi on kyky kuunnella ja osaat ratkaisukeskeisesti rakentaa kumppanuuksia. Tunnet yrityksien, kuntien ja mahdollisesti uusien hyvinvointialueiden päätöksenteon pyramidit ja viestit myyntiprosessin eri vaiheissa onnistuneesti. Olet luontaisesti hyvä verkostoitumaan. Vaikka kokemusta onkin kertynyt, sytyt yhä uudestaan uusien mahdollisuuksien avaamisesta. Arvostamme B2B-myyntiosaamisen lisäksi kunnianhimoista asennetta tulokselliseen työhön.

TEHTÄVÄNKUVA
Kontaktoit aktiivisesti HR henkilöitä sekä muita yrityksien päätöksentekijöitä ja tarjoat vaikuttavia sekä merkityksellisiä palveluja heidän henkilöstönsä arkeen. Meillä työtä tehdään sydämellä: ihminen – ihmiselle. Tervetuloa kasvumatkaamme kehittämään itseäsi ja kasvun avulla koko yritystämme. Tässä avainroolissa sinulla on mahdollisuus jättää kädenjälkesi nopeasti kasvavan mielenhyvinvointimarkkinan historiaan.

AIKATAULU
Hakuaika päättyy 10.2.2022. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Puhelinajat 1.2. klo 14:00 -16:00 sekä 6.2. klo 14:00 – 16:00
Lisätietoja ja hakemukset:
Liiketoimintajohtaja Sami Kaarnamaa +358 40 748 2078
sami.kaarnamaa@happihealth.com

B2B-myyntipäällikkö

Etsimme myyntiin lisävahvistuksia. Jos sinulla on vähintään
– 2 vuoden kokemus B2B-myynnistä
– Energinen asenne ja korkea kunnianhimo tulokselliseen työhön
– Pelkäämätön asenne tarjota uutta palvelua uusille asiakkuuksille

niin ota yhteyttä. Happi on varma paikka kehittyä huippumyyjäksi ja et taatusti jää vaille sparrausapua.

Laita CV tulemaan niin järjestetään tapaaminen jo tälle viikolle!

Avoin hakemus

Tuntuuko, että Happi on juuri oikea työpaikka sinulle, mutta et ole varma mikä tehtävä kasvuyhtiössä sopisi sinulle. Ota yhteyttä ja keskustellaan!

Kiinnostuitko? Hae mukaan

Usein kysyttyä

Minkälaisella taustalla voi alkaa tuottamaan Happi-palveluita?

Happi-palveluita voi tuottaa Valviran hyväksymät ammattilaiset, kuten psyk.sairaanhoitajta ja sosiaalityöntekijät, jotka voivat olla psykoterapeuttiopiskelijoita.

Voiko Happi-palveluita tarjota yksilö-, pari- vai perheterapeutit?

Kaikki Valviran laillistamat ammattilaiset käyvät.

Tehdäänkö käyntikirjauksia?

Käyntikirjauksia ei tehdä. Kirjallinen dokumentaatio syntyy chattiin, jotka ovat tallessa niin kauan, kunnes asiakas lopettaa Helpin. Tämä säästää myös terapeutin aikaa.

Käyttääkö terapeuttikin vain puhelinta?

Kyllä, chätti ja videovastaanotto toimii kaikki Happi-sovelluksen kautta.

Voiko tarjota useampaa kuin yhtä Helppiä?

Voi.

Missä vastaanottoa pidetään?

Vastaanottoon pääsee Happi-applikaatiosta, joka siirtää käyttäjän nettiselaimeen. Vastaanotosta tulee linkki sähköpostiin.