Ammattilaisille - Happi
Tarkasta, tarjoaako sinun työnantajasi Happi-palvelun työntekijöille
Etsi työnantajasi

Liity mukaan edistämään työhyvinvointia modernilla tavalla.

Etsimme Happi-palveluun uusia ammattilaisia (psykologit, psykoterapeutit, lyhytterapeutit, psykiatrit) jatkuvasti, koska kattavampi valikoima eri osa-alueiden asiantuntijoita on palvelunlaatua parantava asia.

Palveluun liittyminen terapeuttina on tällä hetkellä mahdollista vain ammatinharjoittajana. Liittyminen ei sido mihinkään ja sovimme jokaisen kanssa erikseen, mitä Helppejä haluat olla tuottamassa ja kuinka monta asiakasta haluat ottaa.

Palveluun pääsemikseksi edellytämme esitietolomakkeen täyttämistä ja sen jälkeen lyhyttä puhelinhaastattelua. Maksamme reilun tulonjakomallin mukaisesti.

1. Lataa Happi-sovellus

2. Liity terapeuttina palveluun.

3. Saat rekisteröitymisen jälkeen sähköpostin. Klikkaa linkistä, josta pääset täyttämään terapeuttiprofiilin.

4. Kun Happitiimi on vahvistanut profiilisi, käy valitsemiesi Helppien koulutukset ja hyväksy ammatinharjoittajasopimus.

5. Tämän jälkeen voit alkaa ottamaan vastaan asiakkaita osaamisprofiilin mukaisesti, ilman sitoumusta

Kumppaneille

Etsimme mukaan myös kumppaneita, jotka haluavat tuottaa joko uusia Helppejä eli hoito-ohjelmia. Kumppaneilta edellytämme joko valmista materiaalia jonka voi uudelleentuottaa Happi-konseptiin sopivaksi, tai vaihtoehtoisesti vahvaa substanssiosaamista tietystä aihepiiristä.

Sisältökumppaneiden lisäksi etsimme markkinointiyhteistöitä, joiden kanssa voimme levittää työsuhdeterapian ilosanomaa mahdollisimman laajalle. Jos olet aktiivinen sosiaalisessa mediassa, sinulla on oma suosittu blogi tai haluaisit alkaa tuottamaan yhteistyösisältöjä kanssamme, ole yhteydessä oheisella lomakkeella. Vastaamme päivän sisällä.

Avoimet paikat

Alla on avoimet paikat muille kuin mielen hyvinvoinnin ammattilaisille. Hae rohkeasti, etsimme niin kokeneita ammattilaisia kuin myös nuoria ja oppishaluisia tulevaisuuden tähtiä!

Avoin hakemus

Tuntuuko, että Happi on juuri oikea työpaikka sinulle, mutta et ole varma mikä tehtävä kasvuyhtiössä sopisi sinulle. Ota yhteyttä ja keskustellaan!

B2B-myyntipäällikkö

Etsimme myyntiin lisävahvistuksia. Jos sinulla on vähintään
– 2 vuoden kokemus B2B-myynnistä
– Energinen asenne ja korkea kunnianhimo tulokselliseen työhön
– Pelkäämätön asenne tarjota uutta palvelua uusille asiakkuuksille

niin ota yhteyttä. Happi on varma paikka kehittyä huippumyyjäksi ja et taatusti jää vaille sparrausapua.

Laita CV tulemaan niin järjestetään tapaaminen jo tälle viikolle!

Kiinnostuitko? Hae mukaan