Työnantajalle - Happi
Tarkasta, tarjoaako sinun työnantajasi Happi-palvelun työntekijöille
Etsi työnantajasi

Mielenhuolto työsuhde-etuna työntekijöille?

Lyhyet henkilökohtaisiin etävastaanottoihin perustuvat hoito-ohjelmat maksimoivat hyödyn. Käyntihinnat jopa 50% työterveyden hintoja matalammat.

Palvelussa on Suomen laajin terapeuttiverkosto, tavoitteelliset hoito-ohjelmat sekä huolellisesti laadittu käyttöönottotuki, mitkä tekevät palvelustamme turvallisen hankkia jopa kymmenille tuhansille työntekijöille.

Mielen ongelmat eivät ole vain työntekijän ongelmia

Valtaosa työntekijöiden alisuoriutumisista johtuu muusta kuin työtehtävien vaikeudesta tai motivaatiosta. Tukemalla työntekijää niin työelämän kuin yksityiselämän haasteissa, paranee keskittyminen työhön ja ajatukset kirkastuvat.

Hoito-ohjelmien eli 5-8 viikon Helppien tavoitteena on ennaltaehkäistä pitkiä sairauspoissaoloja sekä parantaa mielen hyvinvointia. Emme siis myönnä sairaslomia vaan ehkäisemme niitä.

Miten palvelu toimii?

Happi on sovellus, jonka kautta työntekijät voivat aloittaa hoito-ohjelmansa itsenäisesti, sovituissa rajoissa. Hoito-ohjelmat ovat aina tavoitteellisia ja vaikuttavuttaa mitataan ja raportoidaan säännöllisesti. Happi-palvelun laajat terapeuttiresurssit ja taustaprosessit takaavat että tuhansien työntekijöiden organisaatiot saadaan palvelun piiriin nopeasti.

  • Yksinkertainen sopimus, jossa sovittu sallitut käyttörajat
  • Laadukkaat HR-materiaalit jaettavaksi muokattuna tai sellaisenaan
  • 9 eri hoito-ohjelmaa, joissa viikottaiset videotapaamiset terapeutin kanssa
  • Työntekijä voi aloittaa hoito-ohjelman itsenäisesti ilman lähetettä tai erityislupaa
  • Yksi sovellus, työntekijät ottavat itsenäisesti käyttöön
  • Yrityssopimus laajennettavissa myös yksittäiskäynteihin

Palvelumme tuomat hyödyt

Mielenterveyspalveluiden ongelma on ollut, että niitä ei käytetä, koska avun piiriin hakeutumisen kynnys on liian korkea. Samanaikaisesti on tunnettu asia, että mitä aiemmin työntekijät saadaan avun piiriin, paranevat hoito-tulokset ja sairaslomat vähenevät ja lyhenevät merkittävästi. Matala kynnys, laadukas palvelu ja vaikuttavuus ovat olleet pääsyy, miksi Happi valitaan mielenhuollon kumppaniksi.

Tuloksellinen

Emme myönnä sairaslomia vaan ehkäisemme niitä. Keskittyminen työhön paranee ja ajatukset kirkastuvat.

Työntekijöiden toivoma

Jopa 10% työntekijöistä käyttää Happi-palvelua, vaikka työnantajalla olisi rajaton työterveys käytössä. Työterveys ei ole haluttu paikka ennaltaehkäisevälle mielenhuollolle.

Kustannustehokas

Lyhyet etävastaanottoihin perustuvat hoito-ohjelmat maksimoivat hyödyn. Käyntihinnat jopa 50% työterveyden hintoja matalammat.

Vain puolet mielenterveyden häiriötä sairastavista saa tarvitsemaansa hoitoa. Työnantajien rooli tämän ratkaisussa on keskeinen.

Lupauksemme

Palveluamme suosittelee yli 95% työntekijöistä ja työnantajista. Jos et ole tyytyväinen, emme myöskään laskuta käytöstä.

Helppo käyttöönotto

HR saa laadukkaat materiaalit käyttöön, jonka jälkeen työntekijät pärjäävät itsenäisesti. Palvelu on käytettävissä viikossa.

Simppeli seuranta

Raportoimme käyttöasteesta ja vaikuttavuudesta kuukausittain. Ei tarvetta kirjautua portaaleihin.

Yksinkertainen hinnoittelu

Työnantaja valitsee, mitkä hoito-ohjelmat ovat sopimuksen piirissä, jolloin kustannukset ovat ennustettavat. Laskutus kerran kuukaudessa, raportointi kertyneen datan mukaan.

Pyydä tarjous

Kuinka monta työntekijää yrityksellänne on?

Käyttöperusteinen hinnoittelu

Minimimäärä 10 hoito-ohjelmaa vuodessa
Sisällytä tarjoukseen

Kuukausimaksullinen palvelu

Sisältää työntekijöiden rajattomat käyttöoikeudet hoito-ohjelmiin
Sisällytä tarjoukseen

Räätälöidyt ratkaisut

Esittelemme teille räätälöidyn ratkaisun, joka voi sisältää yrityskohtaisen sovelluksen, yksittäiskäynnit sekä 24/7 chat-vastaanoton
Sisällytä tarjoukseen

Kuulostaako hyvältä? Ota seuraava askel kohti parempaa työyhteisöä.

Takaisin

Oletko ihminen?

Vie valitsin oikeaan kohtaan

Haluatko kuulla asiakasreferensseistä ja tuloksista lisää?

Ota yhteyttä lomakkeen kautta tai soita suoraan 045 783 82429